Galeco STAL2

stal2

 

Árlista letöltése

 

Galeco STAL² négyszögszelvényű ereszrendszer x négyszögszelvényű lefolyórendszer. STAL a négyzeten! STAL² puritán modernitás x esztétikus megjelenés. A korszerű tető dísze, amely egyben az egész épületnek egységes megjelenést biztosít.

A homogén megjelenés  a Decor panel külső szélét lefedő takarólemeznek is köszönhető, amelyet a  csatornatartó alsó horonyrészébe bepattintással rögzíthetünk.  A takarólemez elrejti az eresz homlokoldalát, valamint a csatornatartókat, és ezzel egységes kompakt tetőmegjelenést eredményez.

A takarólemez bármikor könnyen eltávolítható pl. az esetleges karbantartó munkák elvégzése céljából. A takarólemez horonyrésze könnyen becsúsztatható a Decor panel J elemébe. STAL² + előtétlemez + Galeco-Decor ereszalja = egységes esztétikusan kompakt tetőlezárás.

A Galeco Stal 2 lefolyórendszere is szögletes. A lefolyók épület homlokzatán kívüli elhelyezése modern, „minimál” stílust kölcsönöz az épületnek. A szögletes lefolyó szerelése, a Decor panelen történő áthatolása után ugyanúgy történik, mint a hagyományos rendszerek esetén.