Galeco PVC

gpvc

 

Árlista letöltése

pvc1Innovatív megoldás a Galeco-tól!

Első univerzális szeglet a piacon (állítható, így jelentősen rövidíti az ereszcsatorna rendszer szerelésének idejét és költségét).

2010-ben Galeco hozta elsőként forgalomba az állítható szegletet, mely a szerelési szög beállítása terén azonnali megoldást jelent. Korábban, egyedi szeglet megrendelése esetén akár néhány hetes várakozási idővel is számolni kellett.  Jelenleg az ereszcsatorna gyorsan és egyszerűen, közvetlenül a szeglethez kapcsolható.

 

 

Korszerű technológia.

A koextrudálás modern technológiájának köszönhetően a Galeco PVC ereszcsatorna rendszer magas fényű és világos belsővel rendelkezik, ami csökkenti a felmelegedés mértékét, és ami ezzel jár, az ereszcsatorna hőtágulását is. A speciálisan megválogatott alapanyagot UV sugárzás szembeni ellenállóképesség jellemzi, ami az időjárás káros hatásaival szemben is tartós színállóságot biztosít.

 

 

A Galeco PVC rendszer polivinil-kloridból készül. Az alapanyag jó minősége,  mechanikai hatásokkal szembeni ellenálló képessége, rugalmassága, hajlíthatósága és 100%-os korrózió mentessége garantálják a rendszer hosszú élettartamát.

A Galeco PVC rendszer polivinil-kloridból készül. A rendszer hosszú élettartamát az alapanyag jó minősége,  mechanikai hatásokkal szembeni ellenálló képessége, rugalmassága, hajlíthatósága és 100%-os korrózió mentessége garantálja.

2008 óta a PVC rendszerek új technológiával, koextrudálással történik. Az esztétikus megjelenés, színtartósság, valamint a széles szín- és méretválaszték lehetővé teszi, hogy bármely épülethez kiválaszthassuk az optimális méretű és színű ereszrendszert.

Az ereszcsatorna funkcionálisan is fontos jellemzője  a befelé forduló külső perem, amely még intenzív esőzés esetén is megakadályozza a víz átbukását az eresz peremén.

A rendszer összes elemét nagy precizitással dolgoztuk ki annak érdekében, hogy szabályos felszerelés esetén évek múlva is hibamentesen működjön az ereszcsatorna. A stabilitás szempontjából legfontosabb elemeket – az összekötő idomot és a betorkolló csonkot- fülekkel láttuk el, amelyek segítségével ezeket mereven tudjuk rögzíteni a homlokdeszkához. A szakszerű szerelés eredményezi, hogy a rendszer egyetlen „mozgó” eleme az ereszcsatorna lesz.

A rendszer jellemzői

 1. Kontinentális (mély) félkör szelvényű profil
 2. Az ereszcsatornát erősítő peremezés
 3. Befelé hajló, az esővíz átbukását megakadályozó külső perem
 4. Dupla vízorros betorkolló csonk
 5. Szabad lineáris hőtágulást biztosító összekötő idom
 6. Jó minőségű EPDM gumitömítések
 7. Több fajta, a rögzítés helyének megfelelő csatornatartó
 8. Változtatható nyílásszögű külső szeglet

 

Használati előnyök

 1. Esztétikus megjelenés.
 2. Széles színválaszték.
 3. A jó minőségű alapanyagnak köszönhető hosszú élettartam.
 4. 15 év garancia.
 5. Nagy mechanikai tartósság.
 6. Az egységes külső lehetővé teszi a különböző méretű rendszerek egy épületen belüli alkalmazását.

 

 

 

Ereszcsatorna átmérők

 

GALECO PVC 90

Kiugró ablakok, manzárdablakok, pavilonok, kisebb garázsok, szaletlik, verandák, teraszok esetén alkalmazandó rendszer;a Galeco 130 rendszernek mintegy kiegészítéséül szolgál.

GALECO PVC 110

Ez a rendszer nagyobb garázsok, autóbeállók, kisebb családi házak, verandák illetve melléképületek számára ajánlott; a Galeco 130 rendszer kiegészítéséül szolgál.

GALECO PVC 130

Alapvető ereszcsatorna rendszer családi házak, társasházak és kisebb ipari létesítmények részére.a basic system designed for guttering single-family houses, apartments, and industrial facilities.

GALECO PVC 150

Nagy lakóházak és ipari létesítmények egységes tetőfelületeinek vízelvezetését szolgáló rendszer

GALECO PVC 180

Nagy ipari létesítmények egységes tetőfelületeinek vízelvezetését szolgáló rendszer.